Tokio
Blijf op de hoogte en volg Floris
23 Mei 2016 | Japan, Tokio
We aten als lunch blijkbaar de beste Okonomiyaki van Japan, een soort van pannekoek met vlees en groenten(biij Fugetsu restaurant).
Via meerdere treinen kwamen we aan bij Sumiyoshi Station waarbij we dichtbij voor de komende dagen zouden verblijven. In de avond liepen we door Ueno Park en aten we Kaitensushi bij een echte sushi bar met de bekende loper met alle gerechten.
Toen konden we niet langer wachten en namen we een voorproefje van Akihabara, oftewel de "Electronic Town" van Tokyo.
27: We gingen in de ochtend naar het Imperial Palace waar de keizer van Japan woont, plus Ginza, een luxe straat/district.
De hele middag zijn we toen wezen shoppen in Akihabara, en hebben we een pelgrimtoch gehouden door meer dan 25+ shops op zoek naar de juiste actie, of PVC figuren die Robert en ik zochten. Ik kwam de mijne tegen, maar Robert helaas niet zijn Initial D's.
Ik won een Starmen van Earthbound in een minikastje, kocht een legendarische Famicom systeem met 12 exclusieve Japanse games en genoot van dit paradijs district voor otaku's, fanaten en verzamelaars!
28/29: Is eigenlijk een herhaling van gisteren, we waren weg van Akihabara! Ik ben erg voldaan van Japan, heb veel souvenirs meegenomen, prachtige memorable foto's gemaakt en onvergetelijke herinneringen ervaren!
In totaal heb ik 660 Kilometer gelopen in deze hele reis!